Livet

Nytt år, nya blad kommer att formas och skrivas i Livets bok. Vad kommer detta nya år att innehålla? Det känns väldigt spännande. Jag är nyfiken, driven och tycker om att upptäcka saker. Samtidigt är det viktigt med balans i livet, man ska inte göra för många saker på en gång, då påverkas både kropp och sinne negativt.

Att stanna upp, fundera och reflektera, är minst lika viktigt. Åt vilket håll är jag på väg? Känns det bra ”i magen”? Har jag balans i mitt liv? Behöver jag balansera upp det med något mer? Reiki kan ge en bra grund till vägledning.

#livet #reiki #universellenergi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: